Lakás, Családi ház, Iroda, Társasház Nagytakarítás


Irodatakarítás, Irodaház takarítás,nagytakarítás:Az egészséges munkahely egyik alapvető követelménye a tisztaság, a megfelelő higiéniás feltételek megteremtése. Munkahelyünkön töltjük életünk jelentős részét, éppen ezért nagyon sokat számít, hogy azt milyen környezetben tesszük, hiszen mindezen körülmények befolyásolják közérzetünket, fizikai és szellemi állapotunkat, illetve az általunk elvégzett munka mennyiségét és minőségét. Ahogy a mottónk mondja: „A luxus a tisztasággal kezdődik”, ez vonatkozik otthonunkra, nyaralónkra és munkahelyünkre is.

Az irodák nagytakarítására, a Nagytakarítás menüben leírtak vonatkoznak.

Napi takarítás menete:-Irodabútorok napi tisztítása,íróasztalok szabadon hagyott felületeinek nedves törlése

-Irodai székek szükség szerinti porszívózása, áttörlése

-Asztali lámpák és telefonok portalanítása

-Pókháló szükség szerinti eltávolítása

-Szemetes kosarak kiürítése, tisztítása,zsákok cseréje,hamutartók kiürítése tisztítása

-Ablakpárkányok, radiátorok portalanítása

-Kövezettel, parkettával borított részek felseprése, felmosása

-Szőnyegpadló porszívózása

-Ajtókon, szekrényeken, üvegeken, tükrökön található ujjlenyomatok tisztítása

-Konyhabútor,konyhapult külső felületének vegyszeres tisztítása

-Csaptelepek,mosogató tisztítása, vízkő eltávolítása

-Teakonyhai berendezések takarítása, mosogatás, mosogatógépbe való bepakolás, igény szerint kipakolás is

-Konyharuhák, törölközők mosása, vasalása (külön megegyezés szerint)

-Vizesblokkon, szaniterek tisztítása, fertőtlenítése

-Higiéniai eszközök beszerzése, feltöltése

-Liftek takarítása

-Irodához tartozó lépcsőház takarítása

-Ügyeletes takarító személyzet biztosítása,igény szerintNagytakarítás:Rendszeres takarítási szolgáltatásaink mellett időszakonkénti nagytakarítást is nyújtunk kedves Megrendelőink részére, hiszen a nagytakarítás a rendszeres takarítás kiegészítéseként vagy külön is megrendelhető szolgáltatás.

Ezen szolgáltatás átfogó, részletes takarítást foglal magába, általában több napot igényel, létszám meghatározásától és az igényelt takarítás részletességétől függően.

A nagytakarítást minimum évente két alkalommal, nagyobb forgalmú helységek esetében kéthavonta ajánljuk.Takarítás menete:A napi feladatokon túl magába foglalja a por és pókhálók eltakarítását, az ablakkeretek, ablaküvegek, ajtókeretek, ajtók, szőnyegek, kárpitok, lakástextilek tisztítását. Kisebb mozdítható szekrények alatti és mögötti takarítást, igény szerint a tálalószekrények tisztítását, konyhabútor külső - belső tisztítását, könyvespolcok takarítását, könyvek portalanítását, armatúrák, világító testek tisztítása, portalanítása.

Csövek, magasan lévő tárgyak (3 m-ig) lemosása tisztítása. Korlátok, radiátorok portalanítása, tisztítása, kapcsolók, konnektorok tisztítása, virágtartók takarítása, hűtőszekrény leolvasztása esetén fertőtlenítő tisztítás, közös helységek teljes körű tisztítása, fertőtlenítése. A nagytakarítás részét képezi még a gardróbszekrények, kamrák egyéb mellékhelységek takarítása.